Timo Toropainen, Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Päähänpistoja

13.6.2017 — Timo Toropainen, Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry

Palleaan sattui sivullisellakin

Äkikseltään voisi kuvitella, että jos pääsee kesäretkellä katsomaan Hornetin yksityisnäytöstä, on se taatusti keikan järisyttävin kokemus.

Nyt ei ollut.

Hornetin huikeaa lentonäytöstä saimme ihastella torstaina Rissalassa, kun taannoinen Maanpuolustuskurssini (205.) kävi Karjalan lennoston vieraana.

Viikonloppuna todistin kuitenkin Jyväskylässä vielä hurjempaa, kun olin kutsuvieraana Perussuomalaisten puoluekokouksessa.

Entisessä työssäni politiikan ja talouden toimittajana seurasin ammatikseni eri puolueiden puoluekokouksia 25 vuoden ajan. Nyt näissäkin hommissa olen saanut kutsun useampaan puoluekokoukseen.

Kaikki aiemmin koettu ja nähty on ollut kovin vaatimatonta Jyväskylän kokoukseen verrattuna.

Perussuomalaisten puoluekokouksessa piti muutaman kerran nipistää omasta käsivarresta varmistaakseni, että olen hereillä ja näen oikein. Halla-aholaisten vyörytys oli niin murskaavaa.

Voittajat ottivat kaiken. Samalla he sysäsivät Timo Soinin (ja mm. Raimo Vistbackan) poliittisine perintöineen historian roskikseen sen verran rehvakkaan ylimielisyyden vallassa, että kyllä se tällaisen sivullisenkin palleassa tuntui.

Sanottakoon siis tämä nyt vielä kerran julkisesti: yhteistyö perussuomalaisina ministereinä toimineiden Hanna Mäntylän, Pirkko Mattilan ja Jari Lindströmin kanssa on ollut erittäin asiallista, mutkatonta ja hedelmällistä, mistä olen syvästi kiitollinen.

Suomen pienuutta osoittaa toki sekin, että maanpuolustuskurssitoverini Jari Lindström sai saman kutsun Rissalan Hornet-näytökseen, mutta virkavelvollisuuksista johtuen hän ei sinne kerennyt...

Viiden päivän kesäretkeni muuten huipentui sunnuntaina Ratinan stadionilla Tampereella. Suomen tappio Ukrainalle ei kaiken nähdyn jälkeen synnyttänyt suuria mielensyöksyjä.

 

Päähänpistoja

2.8.2017
Timo Toropainen, Eläkesäätiöyhdistys
U2 ja RHCP eivät petä
30.6.2017
Timo Toropainen, Eläkesäätiöyhdistys
Fuusio kiirehtii uutta lakia
21.6.2017
Timo Toropainen, Eläkesäätiöyhdistys - ESY
Vihreiden laulu ja nauru raikuivat hikisessä salissa
26.5.2017
Timo Toropainen, Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Parhaat perheet
21.3.2017
Timo Toropainen, Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Sillä lailla

ESY:n koulutustilaisuudet

Eläkesäätiöyhdistys tarjoaa koulutusta jäsenlaitostensa henkilökunnalle ja toimielimille. Yhdistys järjestää tarvittaessa myös eläkelaitoskohtaisia koulutustilaisuuksia ja antaa luennoitsija-apua. Lue lisää koulutuksistamme.

ESY:n koulutukset

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Kalevankatu 13, 3 krs.
00100 Helsinki

Puhelin (09) 6877 440
Faksi (09) 6877 4440
Sähköpostiosoitteet

EläketurvakeskusTELAEläkeuudistusPensions Europe

Lähetä palautetta   /   Kirjaudu jäsensivuille   /   Hallitus   /   Copyright © Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry

Kotisivut: Sivumestari