Eläkesäätiöyhdistyksen organisaatio

Yhdistyskokous

Eläkesäätiöyhdistyksen ylin päättävä toimielin on yhdistyskokous, joka valitsee yhdistyksen hallituksen ja hyväksyy tilinpäätöksen ja talousarvion. Varsinainen yhdistyskokous on vuosittain maaliskuussa.

Hallitus

Eläkesäätiöyhdistyksen asioita hoitaa vuodeksi kerrallaan valittu hallitus, joka vastaa yhdistyksen toiminnasta ja valvoo sitä.

Hallituksen kokoonpano:
Puheenjohtaja:
Toimitusjohtaja Harri Lemmetti, Yleisradion eläkesäätiö
Varapuheenjohtaja:
Toimitusjohtaja Erkko Ryynänen, OP-Eläkekassa, OP-Eläkesäätiö
Varsinaiset jäsenet:
Toimitusjohtaja Lars Hellberg, ABB Eläkesäätiö
Toimitusjohtaja Hannu Hokka, Apteekkien Eläkekassa
Director, Financial Control Kari Kantola, Orion Oyj
Toimitusjohtaja Pekka Perälä, Valion Eläkekassa
Kirkkoneuvos Leena Rantanen, Kirkon eläkerahasto
Toimitusjohtaja Petteri Santalo, VR Eläkesäätiö
Toimitusjohtaja Pasi Strömberg, Eläkekassa Verso
Toimitusjohtaja Petri Tofferi, Soneran Eläkesäätiö
Toimitusjohtaja Jukka Toropainen, Sandvik Eläkesäätiö

Edustus muissa elimissä

Eläkesäätiöyhdistyksellä on edustaja Eläketurvakeskuksen edustajistossa, pysyvissä neuvottelukunnissa ja työryhmissä.

Yhdistys kuuluu TyEL-toimintaa harjoittavien jäsentensä edustajana Työeläkevakuuttajat TELAan. Yhdistyksellä on edustajat TELAn hallituksessa ja sen pysyvissä neuvottelukunnissa.

Eläkesäätiöyhdistys on Euroopan unionin alueella olevien eläkesäätiöiden ja eläkekassojen yhteisenä edunvalvontaelimenä toimivan PensionEuropen jäsen.